Group Construct Bucovina S.R.L

este o afacere de familie care a luat naștere în anul 2008 din dorința de a oferi clienților noștrii calitate în domeniul construcțiilor. De-a lungul timpului, datorită pasiunii și determinării echipei de a face performanță, firma s-a dezvoltat, construind atât clădiri rezidențiale, cât și neredizențiale, spații comerciale, etc.  

Echipa noastră a cultivat încă de la început valori precum respect, seriozitate și determinare, pe care le-am transpus în fiecare proiectrealizat, astfel reușind să ne menținem poziția în industria construcțiilor în toți acești ani.

Experiența în domeniu ne-a ajutat să obținem contracte stabile cu furnizorii, dar și să ne formăm drept o companie serioasă și dedicată muncii, fiecare zi fiind o nouă posibilitate de dezvoltare și îmbunătățire a serviciilor oferite. GROUP CONSTRUCT BUCOVINA este un proiect defamilie 100% românesc, calitatea serviciilor oferite fiind însă la nivelul standardelor europene și nu numai.

Vom continua să avem în vedere îmbunătățirea serviciilor oferite, dar și a aparaturii, astfel încât să putem oferi în continuare calitate în construcții la un nivel european.

Contact